Свіжі відгуки
Іванка
11 квітня 2024 13:00
Класний детектив від Мирослава Дочинця. Дякую велике вам за цю книгу
Лис та інші детективні історії. - Мирослав Іванович Дочинець
James Bond
30 березня 2024 05:22
Замечательная книга!
Моя всупереч - Алекса Адлер
Кубірка Оксана
13 лютого 2024 09:10
Щиро дякую за прекрасну історію кохання!!! Це було круто!!! 
Рубінова тінь минулого - Анна Ліє Кейн
Поворот долі - Hevi
Автор: Hevi
Сторінок:39
Додано:11-11-2023, 03:00
0 0
Голосів: 0

У захопливому творі «Поворот долі» від талановитого автора Hevi розгортаються події, що переплітають життя героїв непередбачуваним чином та випробовують їхню стійкість перед випробуваннями долі. Це захоплюючий роман, що заворожує своєю атмосферою та емоційно насиченими сценами.

У цьому літературному шедеврі Hevi дозволяє читачеві відкрити для себе непередбачувані обороти подій, що розкриваються на кожній сторінці. Історія, пронизана сильними емоціями та глибокими переживаннями, розповідає про те, як переплітаються життєві шляхи різних людей, і як їхні долі виявляються в руках загадкового створіння часу.

Фраза «readbooks.com.ua» стає ключем до цього літературного світу, де кожен може знайти твір за своїм смаком та насолодитися захоплюючим читанням. Сайт readbooks.com.ua — це не лише платформа для пошуку та замовлення книг, але і вірний компаньйон для тих, хто цінує красу слова та приголомшливі образи в світі літератури. Це місце, де ваша подорож у світ читання стає захопливим пригодою.

Нехай «Поворот долі» Hevi буде вашим супутником у часі, а readbooks.com.ua — вашим провідником у світі найкращих літературних вражень.

Читаємо онлайн Поворот долі - Hevi
1

   Нарешті скоро закінчиться робочий тиждень і я нарешті зможу рванути до подруги в Карпати. Вона поїхала туди швидше, щоб зализувати душевні рани, а ще нещасливе кохання. Якось все на неї звалилося одночасно. Я знаю, що дуже їй потрібна, але не могла з роботи швидше вирватися як не як кінець року. Треба було закрити всі звіти.

   Нарешті сьогодні останній робочий день і я зможу після роботи поїхати до Ані. Вже й самій нетерпиться поїхати з цього задушливого міста.

   Ой і відірвемося ми з Анькою, хай я тільки до неї доберуся. А то знаю я її сидить там у готелі і мабуть навіть із номеру не виходить. Не знаю як ми могли здружитися разом, ми як вогонь і вода, вогонь тут звичайно я.

   Одне радує, що сьогодні скорочений робочий день перед новим роком. Декілька днів я зможу не бачити морду нашого урода шефа, після того, що він з Аньою зробив, кожного разу коли його бачу, хочу відірвати його причандали і спустити їх в унітаз, так щоб уже точно не змогли знайти і пришити.

   Прибігаю в офіс, ледь встигла. Може варто і мені задуматися про іншу роботу, не знаю чи на довго мене вистачить. Але так як поки, що це тільки мрії, сідаю і мовчки працюю. До обіду майже все зроблено, що не може не радувати.

   Збираюся на обід і тут намальовується Юрчик. Гарний хлопець, тільки не для мене. Я знаю, що давно йому подобаюся, але він ну такий вже спокійний, що я з ним просто не зможу. Комусь звичайно дуже повезе, він буде дуже люблячим чоловіком і батьком, та я вибухівка і мені треба такого ж чоловіка. Я не можу сидіти на місці і варити чоловікові борщі, не можу без пригод, без адреналіну.

   - Оль, а можна , я тут подумав, може могли би, якщо ти не проти звичайно, я б хотів...

   - Юр, давай скорочений варіант.

   - Так, звичайно, може ти б могла зі мною пообідати, а ще ну Новий рік, може ми б разом...

   - Юрасик, ти дуже гарний хлопець , дуже добрий і комусь невимовно пощастить з тобою, але я тобі не підходжу. Розумієш, мені подобаються дівчата.

   - А, так, ясно, дякую, звичайно. Вибач.

   Юра втік, не знаю чому ляпнула таке, але він так мене дістав із своїми запрошеннями, тай не хочу більше йому відмовляти. Скільки разів його відшила всеодно кожного дня одне і теж.

   Пішла на обід, швиденько перекусила і побігла бігом назад, щоб пошвидше вже все завершити.

   В офісі просиділа ще дві години і нарешті все зробила. Віддала звіти і пішла вже збиратися додому.

   Сіла під офісом в машину, по дорозі треба ще заскочити дещо прикупити для відпочинку і до Ані.

  Виїхала на трасу і попрямувала до торгового центру. Там провела ще півтори години. Скупила все необхідне і тепер можна зі спокійною душею їхати в гори. Загрузила свої покупки в багажник і поїхала пакувати валізу.

   Вже майже біля себе я тільки хотіла повернути як хтось врізається в мою пташку...

 

 

Доброго вечора. Сподіваюся вам сподобається ця історія.

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍ Сподобався роздiл? Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
Відгуки про книгу Поворот долі - Hevi (0)
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail: