Свіжі відгуки
Іванка
11 квітня 2024 13:00
Класний детектив від Мирослава Дочинця. Дякую велике вам за цю книгу
Лис та інші детективні історії. - Мирослав Іванович Дочинець
James Bond
30 березня 2024 05:22
Замечательная книга!
Моя всупереч - Алекса Адлер
Кубірка Оксана
13 лютого 2024 09:10
Щиро дякую за прекрасну історію кохання!!! Це було круто!!! 
Рубінова тінь минулого - Анна Ліє Кейн
Сайт україномовних книжок » 💙💛 Сучасний любовний роман » Попелюшка з Франківщини - Марія Євтушенко

Попелюшка з Франківщини - Марія Євтушенко

Попелюшка з Франківщини - Марія Євтушенко
Сторінок:36
Додано:7-09-2023, 03:00
0 0
Голосів: 0

«Попелюшка з Франківщини» Марії Євтушенко — це казкова подорож у світ чарівниць, доброти та неймовірних втілень мрій. Відомий сюжет Попелюшки набуває нового вигляду в цій казці, заснованій на культурному спадку Карпатського регіону.

Головна героїня, дівчина з простого села, випадковим чином натрапляє на чарівну подію, яка змінює її долю. Завдяки власній смілості та силі волі, вона перетворюється на визначну особистість, готову протистояти будь-яким труднощам.

У цій казці Марія Євтушенко розкриває тему сили жіночого духу та віри у власні сили. Книга сповнена магії та тепла, що здатні вразити серце кожного читача.

«Попелюшка з Франківщини» — це казка, яка нагадує нам, що кожна людина має право на щастя та власну казкову історію. Зануртеся у цей чарівний світ разом з readbooks.com.ua та Марією Євтушенко.

Читаємо онлайн Попелюшка з Франківщини - Марія Євтушенко
Від авторів

Шановні наші читачі! 
Ми раді привітати вас у нашій новій історії. Тут буде трішки перчику, трішки гумору, зовсім трішки інтриг. І кохання. Звісно ж, кохання! Таке, від якого паморочиться в голові і здається, що от-от за спиною виростуть крила і можеш піднятися у небо, щоб дихати на повні груди серед білих хмаринок. 
Будемо вдячні за вашу підтримку, зірочки та коментарі. Додавайте книгу у бібліотеку, щоб не пропустити оновлень. А також підписуйтесь на нас, адже ми пишемо для вас!

З любов'ю, Міка та Марія) 

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍ Сподобався роздiл? Чесна оцінка допоможе авторові у написанні книги. Анонімно
Відгуки про книгу Попелюшка з Франківщини - Марія Євтушенко (0)
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail: