💙💛 Класика💙💛 Зарубіжна література💙💛 Дитячі книги💙💛 Сучасна проза💙💛 Фантастика💙💛 Детективи💙💛 Поезія💙💛 Наука, Освіта💙💛 Бойовики💙💛 Публіцистика💙💛 Шкільні підручники💙💛 Фентезі💙💛 Блог💙💛 Любовні романи💙💛 Пригодницькі книги💙💛 Біографії💙💛 Драматургія💙💛 Бізнес-книги💙💛 Еротика💙💛 Романтична еротика💙💛 Легке чтиво💙💛 Бойовик💙💛 Бойове фентезі💙💛 Детектив💙💛 Гумор💙💛 Езотерика💙💛 Саморозвиток, Самовдосконалення💙💛 Психологія💙💛 Дім, Сім'я💙💛 Еротичне фентезі💙💛 Жіночий роман💙💛 Сучасний любовний роман💙💛 Любовна фантастика💙💛 Історичний роман💙💛 Короткий любовний роман💙💛 Детектив/Трилер💙💛 Підліткова проза💙💛 Історичний любовний роман💙💛 Молодіжна проза💙💛 Бойова фантастика💙💛 Любовні романи💙💛 Любовне фентезі💙💛 Інше💙💛 Різне
всі жанри
Свіжі відгуки
Таміла
29 вересня 2024 17:14
Любовна фантастика - це топ!
Моя всупереч - Алекса Адлер
Василь
23 вересня 2024 12:17
Батько наш Бандера, Україна Мати…
...коли один скаже: Слава Україні! - Степан Бандера
Анна
5 липня 2024 12:37
Джеймс Олiвер просто класний автор книг. І до речі, класний сайт. Молодці
Бродяги Пiвночi (збірник) - Джеймс Олiвер Кервуд
Юрій
7 червня 2024 13:40
Чудовий приклад якісної сучасної української книги!👍
Лис та інші детективні історії. - Мирослав Іванович Дочинець
Сайт україномовних книжок » 💙💛 Шкільні підручники » Ой у лузі червона калина похилилася - Степан Чарнецький

Ой у лузі червона калина похилилася - Степан Чарнецький

Ой у лузі червона калина похилилася - Степан Чарнецький
Сторінок:1
Додано:4-03-2024, 03:00
0 0
Голосів: 0

Степан Чарнецький написав не один десяток хороших творів, проте цей став одним із найзнаменитіших в історії українського народу. Читати онлайн вірш «Ой у лузі червона калина похилилася» Степана Чарнецького українською мовою можна у нашій віртуальній бібліотеці.

Часто українські поети висвітлювали різні події в своїй країні та оспівували цей героїзм у своїх творіннях. Саме тут автор розповідає про красу українських земель та про героїчне минуле нашого народу.

На сторінках історії України є багато чорних плям, про одну із них і розповідається у цьому вірші. Проте, автор натякає на те, що країна не завжди буде на колінах, а колись все-таки підніметься.

Якщо ви хочете дізнатися, як саме розвиватимуться події у вірші, та про що написав талановитий автор, вам необхідно скачати вірш «Ой у лузі червона калина похилилася» Степана Чарнецького безкоштовно, без реєстрації та sms (смс) у нашій віртуальній бібліотеці у форматах: fb2 (фб2), txt (тхт), rtf (ртф), epub (єпаб).

“Ой у лузі червона калина похилилася” Чарнецького Степана Миколайовича.

Приємного читання!

Читаємо онлайн Ой у лузі червона калина похилилася - Степан Чарнецький
Ой у лузі червона калина похилилася Степан Чарнецький Ой у лузі червона калина похилилася, Чогось наша славна Україна зажурилася. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Марширують наші добровольці у кривавий тан, Визволяти братів-українців з московських кайдан. А ми наших братів-українців визволимо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми наших братів-українців визволимо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Ой у полі ярої пшениці золотистий лан, Розпочали стрільці українські з москалями тан, А ми тую ярую пшеницю ізберемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми тую ярую пшеницю ізберемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Як повіє буйнесенький вітер з широких степів, То прославить по всій Україні січових стрільців. А ми тую стрілецькую славу збережемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! А ми тую стрілецькую славу збережемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо! Першодрук Ой у лузі червона калина Похилилася. Чогось наша славна Україна Зажурилася. А ми тую червону калину піднімемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо! А ми тую червону калину піднімемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо! Не хилися, червона калино, Маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, Маєш добрий рід" А ми тую червону калину піднімемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо! А ми тую червону калину піднімемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо! Ой у полі ярої пшениці Золотистий лан. Розпочали стрільці січовії З ворогами тан. А ми тую ярую пшеницю ізберемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо! А ми тую ярую пшеницю ізберемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо! Як повіє буйнесенький вітер З широких степів, Та прославить по всій Україні Січових стрільців. А ми тую стрілецькую славу збережемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо! А ми тую стрілецькую славу збережемо, А ми нашу славну Україну, Гей, гей, розвеселимо!
Відгуки про книгу Ой у лузі червона калина похилилася - Степан Чарнецький (0)
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail: