Свіжі відгуки
Юрій
7 червня 2024 13:40
Чудовий приклад якісної сучасної української книги!👍
Лис та інші детективні історії. - Мирослав Іванович Дочинець
Гість Тетяна
6 червня 2024 20:51
Слава Україні! Яке надзвичайно популярне привітання на сьогоднішній день!
...коли один скаже: Слава Україні! - Степан Бандера
Гість Тетяна
23 травня 2024 19:17
Дякую за чудову книгу. Залюбки перечитаю ще раз
Моя всупереч - Алекса Адлер
Іванка
11 квітня 2024 13:00
Класний детектив від Мирослава Дочинця. Дякую велике вам за цю книгу
Лис та інші детективні історії. - Мирослав Іванович Дочинець
James Bond
30 березня 2024 05:22
Замечательная книга!
Моя всупереч - Алекса Адлер
Сайт україномовних книжок » 💙💛 Шкільні підручники » Добре торгувалось - Степан Руданський

Добре торгувалось - Степан Руданський

Добре торгувалось - Степан Руданський
Сторінок:1
Додано:22-06-2023, 03:00
0 0
Голосів: 0

«Добре торгувалось» — це захоплива історія успіху, виткана пером видатного письменника Степана Руданського. У цьому творі автор розповідає про незвичайну долю молодого торговця, який завойовує світ торгівлі своїм незрівнянним талантом і наполегливістю.

Запрошуємо вас на readbooks.com.ua, де ви зможете поглибитися у захопливий світ торговельних справ та відкрити таємниці успіху головного героя. Руданський майстерно розкриває складність бізнесу, показуючи, як винахідливість, сміливість і розум можуть привести до вражаючих досягнень.

Читайте «Добре торгувалось» на readbooks.com.ua, щоб відчути дух торговельних маневрів, скуштувати солодкість перемог і відчути гостроту випробувань. Цей твір надихне вас зробити перший крок до своєї власної успішної кар'єри та підкаже, що найважливіше — це віра у свої сили та вміння знайти вигідні угоди, навіть у найскладніших ситуаціях.

Читаємо онлайн Добре торгувалось - Степан Руданський
Добре торгувалось Степан Руданський Чи в Києві, чи в Полтаві, Чи в самій столиці Ходив чумак з мазницею Помежи крамниці. І в крамницях, куди глянеш,- Сріблом-злотом сяє,- А йому то і байдуже: Він дьогтю питає! Реготять купці дурнії, А він тільки сплюне Та й до другої крамниці, Багатшої, суне. В найбагатшії крамниці Два купці сиділо, І туди чумак заходить З мазницею сміло: "Добридень вам, добрі люди!" Та й зачав питати, Чи нема у них принаймні Дьогтю де продати. "Нєту, нєту! — купці кажуть Та й, шельми, сміються: — Здєсь нє дьоготь — толькі дурні Адні продаються!" А чумак їм: "То нівроку ж, Добре торгувалось, Що йно два вас таких гарних На продаж осталось". 1857
Відгуки про книгу Добре торгувалось - Степан Руданський (0)
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail: