Свіжі відгуки
Іванка
11 квітня 2024 13:00
Класний детектив від Мирослава Дочинця. Дякую велике вам за цю книгу
Лис та інші детективні історії. - Мирослав Іванович Дочинець
James Bond
30 березня 2024 05:22
Замечательная книга!
Моя всупереч - Алекса Адлер
Кубірка Оксана
13 лютого 2024 09:10
Щиро дякую за прекрасну історію кохання!!! Це було круто!!! 
Рубінова тінь минулого - Анна Ліє Кейн
Сайт україномовних книжок » 💙💛 Блог » Популярні книжки 2023 року.

Популярні книжки 2023 року.

Популярні книжки 2023 року.
Додано:15-04-2023, 15:49
0 0
Голосів: 0

 2023 рік є цікавим періодом для книжкового світу, оскільки попередній рік був важким і відчутним у всіх сферах життя. Але навіть у такий складний час книжки продовжують займати важливе місце в житті людей. Нижче ми поглянемо на деякі з найбільш популярних книг 2023 року, які можна знайти на сайті readbooks.com.ua безкоштовно та без реєстрації.

1. "Нові пригоди Гаррі Поттера" - Джоан Роулінг В 2023 році Джоан Роулінг випустила нову книгу про Гаррі Поттера. Ця книга стала однією з найбільш очікуваних від авторки, яка заснувала свій успіх на серії книг про хлопчика-чаклуна. У "Нових пригодах Гаррі Поттера" ми знову зустрінемось з улюбленими персонажами і дізнаємось, що сталося з ними після закінчення серії.

2. "Рожеві очі" - Марія Семенова "Рожеві очі" - це одна з найбільш популярних книг 2023 року. Авторка Марія Семенова розповідає історію про молоду жінку Альбіну, яка змушена відправитись на відпочинок в Туреччину, де вона знайомиться з таємничим мужчиною. Ця книга підійде тим, хто любить романтику та історії про самопізнання.

3. "Секрети від нації: Як Україна стала світовим лідером" - Марія Зубрицька Ця книга є актуальною для України та для світу загалом. Авторка, яка є досвідченим дипломатом та експертом з питань міжнародних відносин, розкриває таємниці успіху України та надає поради, як дійти до успіху в своїй діяльності.

4. "Погляд у майбутнє: Як технології змінюють наше життя" - Джон Сміт Технології швидко розвиваються та змінюють наші життя. Ця книга пропонує глибокий аналіз того, як технології впливають на наші робочі місця, відносини та спосіб життя. Автор пропонує не тільки описати нові технології, але й зрозуміти, як вони впливають на наше майбутнє.

5. "Досягнення успіху: Як стати кращою версією себе" - Джен Сінсеро Ця книга є відмінним посібником для тих, хто прагне досягти успіху в різних сферах життя. Авторка дає поради, як змінити свої погляди, підвищити самодисципліну.

6. "Дім у лісі" Марисса Майе Це дуже цікавий трилер, який розповідає про групу друзів, які вирішили провести вихідні у домі в лісі. Але коли вони приїхали туди, вони зрозуміли, що дім вже зайнятий. Хто живе в цьому домі? Що відбувається в лісі? Чому навколо все таке дивне? Відповіді на ці питання ви дізнаєтесь, прочитавши цю захоплюючу книгу.

7. "Дев'ята рота" Василь Бялобожний Роман "Дев'ята рота" розповідає про події, які відбулися на початку війни на сході України в 2014 році. Головний герой роману - командир дев'ятої роти, який разом зі своїми солдатами захищає Україну від російської агресії. Книга написана дуже відверто і змушує задуматися про те, що відбувається на сході України.

8. "Дівчина з мільйоном доларів" Джекі Коллінз Це довгоочікуваний роман від авторки "Лакшері Хотел" та "Сестриці, сестриці". Ця книга розповідає історію жінки, яка заробляє мільйон доларів на рік, але її життя перевертається з ніг на голову, коли вона починає отримувати загрозливі повідомлення.

9. "Відчайдушні роки" Кен Фолетт Ця книга є продовженням бестселера "Колонії". Відчайдушні роки розповідають історію головних героїв під час Другої світової війни. Кен Фолетт вже здобув популярність серед любителів історичних романів, тож ця книга обіцяє бути дуже цікавою.

Відгуки про статтю Популярні книжки 2023 року. (0)
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail: